Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Autor
  • Współtwórca
  • Tytuł
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Jezyk
  • Prawa do dysponowania publikacją

Szukana fraza: [Streszczenie = "W najbardziej rozwiniętych krajach Europy Zachodniej i w Ameryce Północnej udział produktów rolnictwa ekologicznego w całym rynku spożywczym wynosi od 2 do 6%. Udział produktów ekologicznych na polskim rynku żywnościowym zajmuje zaledwie 0,33% \(Dryjańska E. 2017\). Celem artykułu jest porównanie ekologicznych produktów rolniczych w USA i UE. Zakresem przedmiotowym porównania objęto regulacje prawną dotyczącą produkcji ekologicznej w wymienionych regionach oraz dostępność produktów ekologicznych dla klientów."]

Wyników: 1

obiektów na stronie
Management, vol. 21 (2017)

Skrodzka, Violetta Moczulska, Marta - red. Preston, Peter- red. jęz. Stankiewicz, Janina - red. nacz. Zmyślony, Roman - red. statyst. Adamczyk, Janusz- red. Skalik, Jan - red.

2017
artykuł

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji