Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Autor
  • Współtwórca
  • Tytuł
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Jezyk
  • Prawa do dysponowania publikacją

Szukana fraza: [Streszczenie = "Rozwój produkcji mięsa drobiowego jest połączony ze wzrostem ilości obornika. Właściwości chemiczne predysponują te odpady do przetwarzania metodą fermentacji metanowej. W artykule przedstawiono wyniki badań wpływu amoniaku i lotnych kwasów tłuszczowych na mezofilową ko\-fermentację metanową obornika drobiowego i kiszonki z kukurydzy."]

Wyników: 1

obiektów na stronie
CEER, nr 13 (2014)

Jędrczak, Andrzej Królik, Dariusz Sadecka, Zofia Myszograj, Sylwia Suchowska-Kisielewicz, Monika Bojarski, Jacek Kuczyński, Tadeusz - red.

2014
artykuł

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji