Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Autor
  • Współtwórca
  • Tytuł
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Jezyk
  • Prawa do dysponowania publikacją

Szukana fraza: [Streszczenie = "Celem badań było ustalenie stopnia biodegradacji obornika drobiowego i kiszonki kukurydzy zmieszanych w różnych proporcjach. Badania potwierdziły pozytywny wpływ ko\-fermentacji odchodów kurzych z kiszonką, a najlepszy efekt uzyskano po zmieszaniu badanych substratów w równych porcjach. Stopień rozkładu substancji organicznych zawartych w oborniku wyniósł 61,8% i był wyższy niż w mono\-fermentacji obornika i kiszonki z kukurydzy."]

Wyników: 1

obiektów na stronie
CEER, nr 13 (2014)

Jędrczak, Andrzej Królik, Dariusz Sadecka, Zofia Myszograj, Sylwia Suchowska-Kisielewicz, Monika Bojarski, Jacek Kuczyński, Tadeusz - red.

2014
artykuł

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji