Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Tytuł
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Jezyk
  • Prawa do dysponowania publikacją

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = kulinaria] lub [Temat i słowa kluczowe = język ] lub [Temat i słowa kluczowe = kultura] lub [Temat i słowa kluczowe = Kresy Wschodnie] lub [Temat i słowa kluczowe = Ziemia Lubuska] lub [Temat i słowa kluczowe = cuisine] lub [Temat i słowa kluczowe = language] lub [Temat i słowa kluczowe = culture] lub [Temat i słowa kluczowe = Polish Eastern Borderlands] lub [Tytuł = Językowe i kulturologiczne wyróżniki kresowych kulinariów utrwalone w wybranych regionalnych opracowaniach o Ziemi Lubuskiej = Linguistic and culturological characteristics of Polish Borderlands cuisine preserved in selected regional studies on Ziemia Lubuska region] lub [Autor = Węgorowska, Katarzyna]

Wyników: 800

Filologia Polska, z. 9

Gieba, Kamila (1984 -) - red. Rostkowska-Biszczanik, Kaja - red. Kaczor, Monika - red. nauk. Sztyber, Radosław - red.

2023
rozdział w książce
Filologia Polska, z. 9

Banaszewski, Kamil Gieba, Kamila (1984 -) - red. Rostkowska-Biszczanik, Kaja - red. Kaczor, Monika - red. nauk. Sztyber, Radosław - red.

2023
rozdział w książce
Filologia Polska, z. 10

Sztyber, Radosław Szott, Mirosława (1987- ) Bugajski, Marian - red. nauk. Szott, Mirosława (1987 -) - red. nauk. Łastowiecki, Janusz - red. nauk.

2024
artykuł
Management, vol. 28 (2024)

Walentynowicz, Piotr Sergiusz Omiotek, Pamela Stankiewicz, Janina - red. nacz. Preston, Peter- red. jęz. Zmyślony, Roman - red. statyst. Skalik, Jan - red. Moczulska, Marta - red. Adamczyk, Janusz- red.

2024
artykuł
Scripta Humana, 7

Gołębiowska, Urszula Łobodziec, Agnieszka - red. nauk. Filipczak, Iwona - red. nauk.

2016
rozdział w książce
Rocznik Lubuski, 23

Jaruszewski, Kazimierz Węgorowska, Katarzyna Jaruszewska, Alina Homa, Edward (1932-2000) - red.

1997
artykuł

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji