Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Tytuł
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Jezyk
  • Prawa do dysponowania publikacją

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = kulinaria] lub [Temat i słowa kluczowe = język ] lub [Temat i słowa kluczowe = kultura] lub [Temat i słowa kluczowe = Kresy Wschodnie] lub [Temat i słowa kluczowe = Ziemia Lubuska] lub [Temat i słowa kluczowe = cuisine] lub [Temat i słowa kluczowe = language] lub [Temat i słowa kluczowe = culture] lub [Temat i słowa kluczowe = Polish Eastern Borderlands] lub [Tytuł = Językowe i kulturologiczne wyróżniki kresowych kulinariów utrwalone w wybranych regionalnych opracowaniach o Ziemi Lubuskiej = Linguistic and culturological characteristics of Polish Borderlands cuisine preserved in selected regional studies on Ziemia Lubuska region] lub [Autor = Węgorowska, Katarzyna]

Wyników: 800

Management, Vol. 19 (2015)

Parkes, Aneta Moczulska, Marta - red. Preston, Peter- red. jęz. Stankiewicz, Janina - red. nacz. Zmyślony, Roman - red. statyst. Adamczyk, Janusz- red. Skalik, Jan - red.

2015
artykuł
Management, vol. 24 (2020)

Hue Ly Thy Stankiewicz, Janina - red. nacz. Preston, Peter- red. jęz. Zmyślony, Roman - red. statyst. Skalik, Jan - red. Moczulska, Marta - red. Adamczyk, Janusz- red.

2020
artykuł
Miejsce i tożsamość

Węgorowska, Katarzyna Mikołajczak, Małgorzata (1966 -) - red. Gieba, Kamila (1984 -) - red. Sobczak, Marika - red.

2013
rozdział w książce

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji