Filters
  • Collections
  • Group objects
  • File type
  • Content format

Search for: [Subject and Keywords = fermentacja mezofilowa] OR [Subject and Keywords = fermentacja termofilowa] OR [Subject and Keywords = biogaz] OR [Subject and Keywords = mięso] OR [Subject and Keywords = mesophilic fermentation] OR [Subject and Keywords = termophilic fermentation] OR [Subject and Keywords = biogas] OR [Subject and Keywords = meat] OR [Title = Wpływ stopnia rozdrobnienia mięsa na wydajność procesu fermentacji = Influence of meat size reduction on the yield of digestion process] OR [Creator = Jędrczak, Andrzej] OR [Creator = Królik, Dariusz]

Number of results: 29

Items per page:
CEER, nr 29, vol. 3 (2019)

Królik, Dariusz Wypych, Przemysław Kostecki, Jakub Kuczyński, Tadeusz - red.

2019
artykuł
Management, vol. 25 (2021)

Minh Nguyen Doan Viet Nga Le Thi Huy Dinh Tran Ngoc Stankiewicz, Janina - red. nacz. Preston, Peter- red. jęz. Zmyślony, Roman - red. statyst. Skalik, Jan - red. Moczulska, Marta - red. Adamczyk, Janusz- red.

2021
artykuł
ZN UZ IŚ, nr 30 (2013)

Sadecka, Zofia Myszograj, Sylwia Suchowska-Kisielewicz, Monika Sieciechowicz, Aleksandra Greinert, Andrzej - red.

2013
artykuł
CEER, nr 13 (2014)

Jędrczak, Andrzej Królik, Dariusz Sadecka, Zofia Myszograj, Sylwia Suchowska-Kisielewicz, Monika Bojarski, Jacek Kuczyński, Tadeusz - red.

2014
artykuł

This page uses 'cookies'. More information